Interim-management en advies op gebied van projectmanagement en procesverbetering

BasePlan is mijn visie op succesvol programma-/projectmanagement en procesverbetering. Ik heb jarenlange ervaring met het leiden van ICT-programma's en projecten die worden gerealiseerd volgens standaard processen. Een gedegen plan is altijd mijn basis voor consistente projectbewaking, -sturing en rapportage. Vandaar de naam BasePlan.


Mijn specialisme is het managen van fixed price/fixed date en web projecten, die worden gerealiseerd met behulp van Prince2 en Agile (o.a. Scrum) methoden. Verder heb ik meermalen programma's of projecten, die waren ontspoord of onvoldoende resultaat opleverden, weer op de rails gekregen en vervolgens succesvol afgerond.


Als PMI-PMP®, PMI-ACP®, Agile, MSP™ en PRINCE2™ Practitioner gecertificeerde programma-/ projectmanager en Professional Scrummaster zorg ik er voor dat de gewenste verbeteringen op tijd, binnen budget en volgens kwaliteitseisen worden gerealiseerd, geimplementeerd en in beheer genomen.


Ik heb in zowel nationale als internationale omgevingen leiding gegeven aan de realisatie, de implementatie, het beheer en het support van systemen. Met mijn projectteams heb ik meermalen nieuwe ontwikkelprocessen en werkwijzen geïmplementeerd of bestaande verbeterd. Het resultaat is altijd dat systeemontwikkeling op een gestandaardiseerde, voorspelbare, herhaalbare en winstgevende wijze kan worden uitgevoerd.


André Dalmulder

Andre Dalmulder - Senior Projectmanager

PMI-PMP, PMP, PMI-ACP, ACP, Agile, MSP en Prince2 Practitioner

Oranjeplantsoen 72
1111 CG Diemen
KvK 34271117

Tel. 06 25078659
info@baseplan.nl