Interim-management en advies op gebied van projectmanagement en procesverbetering

Delta Lloyd - september 2008 tot heden

Als overall projectmanager binnen het programma PensioenWet verantwoordelijk voor het managen van en rapporteren over de keten van projecten die binnen dit programma worden uitgevoerd. Het programma PensioenWet zorgt er voor dat Delta Lloyd en de Delta Lloyd systemen PensioenWet compliant worden.

juli 2006 t/m aug 2008

Vanaf januari 2008 als programmamanager verantwoordelijk voor het Document Management programma. Daarvoor verantwoordelijk voor de aansturing van projecten en onderhoudswerkzaamheden binnen dat programma. Binnen dat programma worden projecten gerealiseerd die resulteren in standaard output documenten in Delta Lloyd huissstijl.

aug 2005 t/m juni 2006

Verantwoordelijk voor de aansturing van projecten en onderhoudswerkzaamheden binnen Delta Lloyd's Java/J2ee SDMC (Software Development & Maintenance Center). Daarnaast binnen zowel het SDMC als bij Document Management verantwoordelijk voor de implementatie van een gestandaardiseerd ontwikkelproces zodat projecten op een voorspelbare en efficiënte wijze uitgevoerd worden.

Methoden, hulpmiddelen

MSP, Prince2, Timeboxing, MoSCoW, RUP, J2EE, Websphere, DOC1, BDOC, Streamweaver, IBM Content Manager en Content Manager on Demand, MS-Office, MS-Project, Lotus Notes

Oranjeplantsoen 72
1111 CG Diemen
KvK 34271117

Tel. 06 25078659
info@baseplan.nl