Interim-management en advies op gebied van projectmanagement en procesverbetering

| CV in PDF of WORD | Linkedln profiel |

DICTU, min. v. EZ Verantwoordelijk voor de inrichting van de BRP (Basis Registratie Personen) ICT dienstverlening m.b.t. infra-beheer, applicatie-beheer en applicatie-doorontwikkeling en de inbeheername van de BRP.

Ohra Als projectmanager verantwoordelijk voor de Agile realisatie van een nieuw, innovatief autoverzekeringsproduct voor jongeren m.b.v. Insurance Telematics.

Delta Lloyd Verantwoordelijk voor de upgrade van het Tridion content management systeem (CMS) van versie 2009 naar versie 2013 en een migratie van WAS7 naar WAS 8.5. De Tridion upgrade betreft vijf sites, o.a. deltalloyd.nl, ohra.nl en DL's intranet.

Nationale Nederlanden Als programmamanager NN.nl verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de Agile realisatie van NN.nl en het realiseren en implementeren van de mijn.nn (Gesloten omgeving) op NN.nl.

Delta Lloyd Projectmanager Transitie TIA/@vance infrastructure management services (t/m juli 2010). Daarvoor verschillende andere opdrachten, o.a. overall projectmanager PensioenWet, programmamanager Document Management en projectmanager Java SDMC.

ING Bank Aansturing van de gelijktijdig uitgevoerde STARpro - Credit Risk - projecten Risk Rater, Problem Loans, Legal Admin en SBF.

ABN Amro Als Business projectmanager verantwoordelijk voor de realisatie van een systeem om persoonsgegevens te administreren.

2003 en eerder Projecten geleid voor o.a. Nationale Nederlanden, Zurich verzekeringen, ABN Amro, Centraal Beheer, AHold en IBM.

Oranjeplantsoen 72
1111 CG Diemen
KvK 34271117

Tel. 06 25078659
info@baseplan.nl